Stalstrooisel

Elke veehouder weet dat goed strooien erg belangrijk is voor het comfort van uw vee. De Dreve biedt u dan ook een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden gaande van houtkrullen tot vlasvezels of -pellets. Belangrijker is echter te weten welk product het beste past in uw situatie.
Bij De Dreve kan je advies inwinnen over de materiaalmogelijkheden, waarna u een gedetailleerde offerte krijgt, op maat van uw specifieke wensen en aangepast aan uw budget.
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat. Ook kunnen wij er voor zorgen dat alles netjes thuis geleverd wordt.

 • vlaslemen

  FLAXBOX

  Flaxbox vlaslemen worden milieuvriendelijk geteeld met een minimum aan sproeistoffen en geen irrigatie. Ze zijn zacht en blijven droog. Ze verminderen geurlast en het aantal vliegen in de stal. Ze absorberen tot 350 % van hun gewicht. Door de handige en sterke verpakking kunt u de Flaxbox vlaslemen gemakkelijk stockeren. Het is een ideaal, stofvrij stalstrooisel met een hoge absorptiegraad en zijn tevens heel snel composteerbaar.

 • foronex

  FORONEX

  - Zaagsel
  - Krullen
  - Substraten
  - Vlas

   

 • ALLSPAN

  In dierverblijven hebben ALLSPAN® houtkrullen veel voordelen in vergelijking met andere strooiselproducten. ALLSPAN® houtkrullen bevatten geen schimmelsporen of ongewenste plantenresten die het dier kan inademen of eten. Dankzij een uitgekiend productieproces zijn ALLSPAN® houtkrullen  in hoge mate stofvrij en worden bij paarden ook door dierenartsen aanbevolen bij onder meer paardenbronchitis, allergieën, kolieken en overgewicht. ALLSPAN® houtvezel is het ideale strooisel uit 100% natuurlijke houtkrullen van Scandinavisch, onbehandeld, licht vuren zonder chemische toevoegingen en met een hoog absorberend vermogen.